;
EventDetails

Snøkanonvakt 2019

Funksjonær-arrangement

{{statusText}} {{projectPerson.projectApplication.approvedDate | date: 'dd.MM.yyyy'}}

{{buttonText}}

For å gi barna best mulig treningsforhold i Snøparken hele vinteren, er vi avhengig av å produsere kunstsnø som kan sikre en lang og god skisesong i snøparken.

Forholdene for å kjøre snøproduksjon er bedre desto kaldere det er, og det bør være minimum 2-3 kuldegrader før vi setter i gang.

Siden vi er avhengig av gitte værforhold for å kunne produsere er vi avhengig av å kunne innkalle til dugnader på ganske kort varsel, vi ønsker derfor å få med flere som kan ta en økt i snøparken som snøkanonvakt i noen timer.

  • Man behøver ingen forkunnskaper for å være vakt, man skal kun følge med at produksjonen går som den skal, og varsle på telefon dersom noe går galt.
  • Man har en vaktbod, hvor man kan sitte godt og varmt inne og f.eks ta en kveldsøkt på PC’en eller lese en god bok, i boden er det trådløst nett som man kan koble seg opp til.
  • Dette er også en glimrende anledning til å ta noen runder på ski i snøparken når vi har fått litt løyper her.
  • De fleste vaktene er tre-fire timer på kveldstid i ukedagene samt noen helg og nattevakter. På nattevaktene er det mulig å sove litt, med en sjekk på at alt går som det skal noen ganger i løpet av natten.
  • Når det er gode forhold for å produsere snø, sender vi ut en oversikt over hvilke vakter vi har behov for å fylle opp, og ber om en tilbakemelding på om hvem som har mulighet for å ta hvilke vakter. Deretter forsøker vi å dele ut vakter til de som har anledning.
  • Gjennomførte vakter i snøproduksjonen er en del av den totale dugnadskabalen i Lyn Ski, og teller med i den årlige forpliktelsen her.

Detaljer

Arrangør: LYN SKI
Startdato: 01.12.2018
Sluttdato: 01.02.2019

Dokumenter

Ingen dokumenter angitt

Kontaktperson

Annik Bjørndal
Funksjonæransvarlig
Mobil: 90199869
Epost: annik@lynski.no
Einar Stavrum
Funksjonæransvarlig
Mobil: 48248550
Epost: einar.stavrum@danskebank.com
Peer Hunding Hofgaard
Funksjonæransvarlig
Mobil: 97146640
Epost: hofgaard@hotmail.com
Einar Stavrum
Funksjonæransvarlig
Mobil: 48248550
Epost: einar.stavrum@danskebank.com